Idag ringde de

Nu kör vi igång med föräldrakursen den sextonde Maj. Den ska pågå under sju veckor. Fick prata med chefen en sväng idag, så får byta till dagspass de kommande veckorna.

Lilla, lilla du.
Tänk att du inte ens är påtänkt ännu. Hur kan man längta så mycket efter någon som inte ännu finns? Det är en konstig tanke att dina biologiska föräldrar kanske inte ens sett varandra ännu. Jag kan inte låta bli att undra vilka de kan tänkas vara. Tänk om man kunde få en snabb flashblick in i framtiden och se dem. Var befinner de sig? Hur ser de ut? Vilka är de? Hade vi gillat dem, eller är det två människor man aldrig skulle ha valt in till sitt umgänge? Kommer vi en dag att få träffa dem?

Många knepiga men spännande tankar om allting.

Vad häftigt långt in i framtiden när du läser denna blogg. En blogg tillägnad alla som vill adoptera, men mest av allt tillägnad dig som inte ännu finns. Visst är det en märklig känsla när du läser detta och faktiskt existerar?

Om internet fortfarande existerar på samma sätt som idag så kommer du att läsa denna blogg. Din mamma skriver som tjugonioåring. Vem kommer du att vara som tjugonioåring? Hur kommer ditt liv att se ut?

Jag kommer nog att dela upp denna blogg framöver. En faktadel om hur man går tillväga vid en adoption, samt en del som riktas till "lilla du".

Sådärja. En bit på väg.

16:e Maj, 2012 påbörjas föräldrakursen (även om vi missar första tillfället).

Låt vår resa närmare dig börja.
<3 Så mycket kärlek till någon som inte ännu finns. <3 4
( för att du ska veta långt in i framtiden när du läser detta så stod <3 för hjärta på vår tid, 2012. Vet inte hur framtiden ser ut;)

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vad spännande lilla du! Som blivande mormor kommer jag att följa denna blogg. Vi syns i framtiden.

2012-05-04 @ 05:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0