Mamma och pappa jobbar på

Ohoj, igår fick vi ett mail från vår adoptionsförmedlingen om de ytterligare intyg, dokument och skrivelser som måste inkomma angående dig. 

Vi började med att skriva det personliga brevet, om vad vi kan erbjuda dig och hur vi kan gynna din utveckling. Brevet blev på fyra sidor och vi har skickat det till förmedlingen inatt för genomläsning. 

Under dagen har mor din även haft kontakt med en hel del personer som vi presenterat dig för och presenterat de behov som du kan komma att ha i framtiden. Vi vet ju inte ännu hur din framtid och dina behov ser ut men vi vill vara väl förberedda. 

Vi har blivit medlemmar i FAS-föreningen, ifall att, och de har tagit del av din dokumentation och ska skriva ett intyg åt oss. Vi har även tagit kontakt med den kvinna som soc som kommer att vara med oss under hela processen. 

Logopeden är också inblandad, och en barnsköterska, en barnläkare och en barnpsykolog. Vi har förberett din förskola på att du kommer och även dessa fantastiska människor ska göra en skrivelse till ditt hemland om att du är hjärtligt välkommen och att de längtar efter dig. 

Det finns nya fördelar med mitt jobb. En av fördelarna är att man knyter kontakter hela tiden, så detta har gått riktigt smidigt. Jag känner ingen dödlig som hade lyckats fixa ihop detta på mindre än ett dygn.

Det närmar sig och vi släpper dig inte nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0