Massa papper

...och massa research. Och ett mail från underbara som lilla du kommer se mycket av i framtiden. Hon skickade lite info från försäkringskassan som dina blivande päron kommer ha nytta av:)
 
Hade lilla guddottern med lillasyster på besök under helgen. Din blivande lekkamrat. Även små grytor har öron så även om hon ännu är liten snappade hon upp de vuxnas samtal om Lilla du. Jag försökte förklara att Lilla du kommer ungefär när hon börjar skolan. Hon tycker det är spännande:) Det tycker vi vuxna också.
 
Landbyte. Magkänslan sa att det skulle göras, så nu är vi ett steg närmare Lilla du.
 
Det blir en intensiv höst, och efter den bara väntan. Har ett namn på en kontaktperson och tolk i landet vi väljer nu och det känns bra. Att man kan få ett namn. Får se om det blir samma person som stod i infobladet. Resans start, och så långt kvar. Efter helgens besök skriker kroppen efter en liten. Imorgon fyller vi i papper om planerna går som det ska. På tisdag skickar vi dem, och kanske kanske kanske ställer vi oss i kö redan denna kommande vecka. Tänkte vänta in dina blivande morföräldrar så de får vara med när det sker- ända från start. De kommer hit imorgon kväll.
 
Vi är många som längtar efter dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0